Recompense pentru caini,Frolic Twistos cu Vita-105 g

Frolic

Recompense pentru caini,Frolic Twistos cu Vita-105 g

8.99 RON
Cod articol ZA-1754
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru caini,Frolic Twistos cu Vita-105 g
       Frolic Twistos cu Vită sunt recompense delicioase pentru câini, pregătite să le ofere prietenilor tăi necuvântători o experiență răsfățătoare și gustare plină de savoare. Ambalate într-un pachet de 105g, aceste recompense sunt ideale pentru momente de răsfăț sau pentru a oferi un stimulent gustativ inedit în cadrul antrenamentelor și joacelor. Arome Delicioase de Vită: Frolic Twistos cu Vită aduc...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru caini,Frolic Twistos cu Vita-105 g


      

Frolic Twistos cu Vită sunt recompense delicioase pentru câini, pregătite să le ofere prietenilor tăi necuvântători o experiență răsfățătoare și gustare plină de savoare. Ambalate într-un pachet de 105g, aceste recompense sunt ideale pentru momente de răsfăț sau pentru a oferi un stimulent gustativ inedit în cadrul antrenamentelor și joacelor.

Arome Delicioase de Vită: Frolic Twistos cu Vită aduc aroma suculentă a cărnii de vită, captivantă pentru simțurile câinelui tău. Gustul autentic și intens al vită va stârni cu siguranță pofta de gustare a companionului tău canin.

Formă și Textură Unică: Recompensele Twistos au o formă și o textură distincte, fiind adevăratele twisturi ale ronțăiturilor. Această caracteristică le face distractive și interesante, aducând un element de joc în timpul mesei.

Perfecte pentru Antrenament și Răsfăț: Datorită dimensiunii și formei lor, Twistos cu Vită sunt excelente pentru a fi folosite în timpul antrenamentelor, oferind câinelui tău un stimulent gustativ motivant. De asemenea, pot fi oferite ca o recompensă specială pentru momentele de răsfăț și bucurie.

Pachet Practic de 105g: Ambalate într-un pachet de 105g, aceste recompense sunt ușor de gestionat și pot fi depozitate convenabil. Pachetul este rezistent și se închide etanș, menținând prospețimea și gustul recompenselor.

Ingrediente de Calitate: Frolic pune accent pe calitatea ingredientelor, asigurându-se că fiecare recompensă este pregătită cu grijă pentru a satisface gusturile câinelui tău.

Frolic Twistos cu Vită sunt recompensele ideale pentru a-ți răsfăța câinele și pentru a întregi momentele voastre de joacă și antrenament. Cu aceste gustări delicioase, vei aduce un zâmbet pe fața prietenului tău canin în fiecare zi.

 
Descriere detaliata:

 Rulouri delicioase cu aroma de vita si branza. Forma tratărilor ajută la igiena dentară. Câinele tău scapă eficient de placa dentară și tartru în timp ce mestecă. Bețișoarele pot fi împărțite cu ușurință în bucăți mai mici, astfel încât pot fi o recompensă ideală chiar și pentru câinii de talie mică. Recompensă excelentă pentru jocurile obișnuite. Aspect natural cu structura neregulata.

 Compoziţie: 

produse de origine vegetală, cereale, carne și subproduse de origine animală (inclusiv 4% carne de vită), extracte proteice de origine vegetală, diverse zaharuri, minerale, lapte și subproduse lactate (inclusiv 0,3% brânză).

 Caracteristici de calitate declarate:

 proteine 25%, grăsimi 3%, substanțe anorganice 5%, fibre 2%, umiditate 18%. 

Frecvența Oferirii:

Oferă recompensele Frolic Twistos cu Vită în funcție de preferințele câinelui tău și în concordanță cu nevoile nutriționale. Acestea pot fi administrate ocazional, evitând însă excesul care poate afecta dieta echilibrată a câinelui.
Cantitate Potrivită:

Asigură-te că oferi o cantitate potrivită de Twistos cu Vită, luând în considerare dimensiunea și necesitățile individuale ale câinelui. Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a controla porțiile.
Momentul Potrivit pentru Oferire:

Oferă recompensele în momente potrivite, cum ar fi în timpul antrenamentelor, pentru a încuraja comportamentul pozitiv, sau ca o recompensă specială pentru momentele de răsfăț.
Monitorizarea Greutății:

Monitorizează greutatea câinelui și ajustează cantitatea de recompense în consecință. Menținerea unei greutăți sănătoase este esențială pentru bunăstarea generală a câinelui tău.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă. O hidratare corespunzătoare este esențială, mai ales atunci când oferi recompense uscate, cum sunt Twistos.
Depozitare Corectă:

Păstrează pachetul de Twistos cu Vită într-un loc uscat și răcoros pentru a menține prospețimea și crocantul recompenselor. Închide bine ambalajul după fiecare utilizare.
Consultația Veterinarului:

În cazul în care ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta sau necesitățile specifice ale câinelui tău, consultați medicul veterinar pentru sfaturi personalizate.
Recompensele pentru câini, Frolic Twistos cu Vită, sunt ideale pentru a aduce bucurie și diversitate în alimentația zilnică a prietenului tău patruped. Prin respectarea acestui ghid de hranire, vei putea oferi câinelui tău gustări delicioase și sănătoase, menținând echilibrul în dieta sa.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!