Recompense pentru pisici, Dreamies Mix, Somon Savuros si Branza Delicioasa - 60G

Dreamies

Recompense pentru pisici, Dreamies Mix, Somon Savuros si Branza Delicioasa - 60G

7.49 RON
Cod articol ZA-1753
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru pisici, Dreamies Mix, Somon Savuros si Branza Delicioasa, 60G
      Dreamies aduce o experiență gustativă de neuitat pentru pisica ta cu recompensele Mix, Somon Savuros și Brânză Delicioasă, ambalate în plicuri individuale de 6 x 60g. Această combinație specială de arome aduce diversitate în momentele de ronțăit, oferindu-i pisicii tale un festin culinar variat. Mix de Arome Delicioase: Recompensele Dreamies Mix combină aromele bogate de...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru pisici, Dreamies Mix, Somon Savuros si Branza Delicioasa, 60G


      Dreamies aduce o experiență gustativă de neuitat pentru pisica ta cu recompensele Mix, Somon Savuros și Brânză Delicioasă, ambalate în plicuri individuale de 6 x 60g. Această combinație specială de arome aduce diversitate în momentele de ronțăit, oferindu-i pisicii tale un festin culinar variat.

Mix de Arome Delicioase: Recompensele Dreamies Mix combină aromele bogate de Somon Savuros și Brânză Delicioasă într-un pachet unic. Această varietate de gusturi va captiva simțurile pisicii tale și va transforma fiecare gustare într-o aventură culinară.

Textură Crocantă și Plăcută: Cu textura sa crocantă, fiecare recompensă este concepută pentru a satisface pofta naturală de ronțăit a pisicii tale. Ronțăitul acestor gustări nu doar le face distractive, ci poate contribui și la menținerea sănătății orale.

Ambalaj Practic de 6 x 60g: Setul de 6 plicuri individuale asigură prospețimea și varietatea în fiecare porție, permițându-ți să oferi pisicii tale momente de bucurie și delicii diverse. Ambalajul practic este ușor de deschis și închis, menținând gustările proaspete.

Moment de Plăcere și Răsfăț: Recompensele Dreamies Mix sunt ideale pentru a crea momente de plăcere și răsfăț. Fiecare gustare aduce o notă specială de bucurie în rutina zilnică a pisicii tale și poate fi oferită ca recompensă sau gest de iubire.

Ingrediente de Calitate: Dreamies acordă atenție ingredientelor de înaltă calitate, asigurându-se că fiecare recompensă este pregătită cu grijă pentru a satisface exigențele nutriționale ale pisicii tale.

Cu recompensele Dreamies Mix, Somon Savuros și Brânză Delicioasă, 6 x 60g, vei aduce o varietate delicioasă în viața pisicii tale. Aceste recompense nu doar satisfac pofta de ronțăit a pisicii tale, ci și aduc un festin culinar variat în fiecare zi.

Compozitie:

cereale, uleiuri si grasimi, derivate de origine vegetala, carne si derivate de origine animale, peste si derivate din peste (inclusiv 4% somon in granule portocalii), lapte si derivate din lapte (inclusiv 1.1% branza uscata sub forma de pudra, echivalentul a 4 % branza in granule galbene), minerale, extracte de proteina vegetala.

Constitueni analitici:

proteina 22%, contnut de grasimi 22%, materie anorganica 9%, fibra bruta 2%, valoare energetica 408 kcal/100g.

Aditivi per kg:

vitamina A 1293 UI, vitamina B1 9.9 mg, Vitamina B2 16.9 mg, vitamina B6 4.4 mg, vitamina D3 143 UI, vitamina E 114 mg, cupru 6.8 mg, iod 1.7 mg, mangan 14.1 mg, zinc 70.5 mg.

Frecvența Oferirii:

Oferă recompensele Dreamies Mix, Somon Savuros și Brânză Delicioasă, în funcție de preferințele individuale ale pisicii tale. Acestea pot fi administrate ocazional, pentru a păstra caracterul special al gustărilor și pentru a evita suprasolicitarea caloriilor.
Cantitate Moderată:

Deoarece recompensele sunt un supliment la dieta zilnică, asigură-te că oferi o cantitate moderată pentru a menține o dietă echilibrată. Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a asigura un aport adecvat.
Monitorizarea Greutății:

Monitorizează greutatea pisicii tale și ajustează cantitatea de recompense în funcție de nevoile individuale. Menținerea greutății sănătoase contribuie la bunăstarea generală a pisicii tale.
Acordarea Ca Reacție Pozitivă:

Folosește recompensele Dreamies Mix ca reacție pozitivă pentru comportamentul bun sau pentru a încuraja activitățile pozitive ale pisicii tale. Aceasta poate întări conexiunea dintre tine și pisica ta.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că pisica ta are întotdeauna acces la apă proaspătă. Hidratarea corespunzătoare este esențială, mai ales atunci când oferi recompense uscate precum Dreamies.
Depozitare Corectă:

Păstrează pachetul de Dreamies într-un loc uscat și răcoros pentru a menține prospețimea gustărilor. Închide bine ambalajul după fiecare utilizare pentru a păstra textura crocantă.
Consultația Veterinarului:

Dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta sau nevoile nutriționale ale pisicii tale, consultați medicul veterinar pentru recomandări personalizate.
Recompensele pentru pisici Dreamies Mix, Somon Savuros și Brânză Delicioasă, 6 x 60g, aduc o varietate delicioasă în viața zilnică a pisicii tale. Prin respectarea acestui ghid de hranire, vei putea oferi pisicii tale gustări hrănitoare și apetisante, diversificând experiența sa culinară.
Unei pisici adulte ii pot fi oferite pana la 20 de bucatele pe zi.
Unui pui de pisica ii pot fi oferite pana la 6 bucatele pe zi.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!