Recompense pentru pisici, Dreamies,cu Branza Delicioasa - 60g

Dreamies

Recompense pentru pisici, Dreamies,cu Branza Delicioasa - 60g

7.49 RON
Cod articol ZA-1752
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru pisici, Dreamies,cu  Branza Delicioasa - 60g
      Dreamies îți aduce o adevărată delicatesă pentru pisici cu recompensele lor cu Brânză Delicioasă, ambalate în plicuri individuale convenabile de  60g fiecare. Aceste recompense au fost create pentru a-și răsfăța pisica cu o combinație unică de crocant și arome savuroase de brânză. Arome Delicioase de Brânză: Recompensele Dreamies cu Brânză Delicioasă aduc o notă de gourmet în fiecare...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru pisici, Dreamies,cu  Branza Delicioasa - 60g


      Dreamies îți aduce o adevărată delicatesă pentru pisici cu recompensele lor cu Brânză Delicioasă, ambalate în plicuri individuale convenabile de  60g fiecare. Aceste recompense au fost create pentru a-și răsfăța pisica cu o combinație unică de crocant și arome savuroase de brânză.

Arome Delicioase de Brânză: Recompensele Dreamies cu Brânză Delicioasă aduc o notă de gourmet în fiecare ronțăitură, cu arome autentice de brânză. Această combinație inedită va stimula simțurile pisicii tale și o va încânta la fiecare gustare.

Textură Crocantă și Irresistibilă: Cu o textură crocantă, aceste recompense oferă nu doar un gust delicios, ci și satisfacția ronțăitului. Textura specială a fost concepută pentru a menține sănătatea orală a pisicii tale și pentru a-i oferi o experiență de hrănire plăcută.

Ambalaj Practic de 6 x 60g: Setul de 6 plicuri de 60g asigură prospețimea și porții generoase de recompense cu brânză pentru a răsfăța pisica în mai multe rânduri. Ambalajul practic este ușor de deschis și închis, facilitând păstrarea gustărilor proaspete.

Moment de Plăcere și Răsfăț: Recompensele Dreamies cu Brânză Delicioasă sunt ideale pentru a crea momente de plăcere și răsfăț. Aceste recompense pot fi oferite în diverse situații pentru a-ți arăta afecțiunea față de pisica ta sau ca o recompensă pentru comportamentul său pozitiv.

Ingrediente de Calitate: Dreamies pune accent pe calitatea ingredientelor, asigurându-se că fiecare recompensă este pregătită cu atenție pentru a satisface papilele gustative ale pisicii tale.

Cu recompensele Dreamies cu Brânză Delicioasă, 6 x 60g, vei transforma momentele de ronțăit ale pisicii tale într-un festin culinar. Aceste recompense nu doar satisfac nevoia naturală de ronțăit a pisicii, ci și aduc o bucurie autentică în fiecare parte a zilei.

Compozitie:

cereale, uleiuri si grasimi, derivate de origine vegetala, carne si derivate de origine animale, lapte si derivate din lapte (inclusiv 2.2% branza uscata sub forma de pudra, echivalentul a 4 % branza in granule galbene), minerale, extracte de proteina vegetala.

Constitueni analitici:

proteina 22%, contnut de grasimi 22%, materie anorganica 9%, fibra bruta 2%, valoare energetica 408 kcal/100g.

Aditivi per kg:

vitamina A 1293 UI, vitamina B1 9.9 mg, Vitamina B2 16.9 mg, vitamina B6 4.4 mg, vitamina D3 143 UI, vitamina E 115 mg, cupru 6.8 mg, iod 1.7 mg, mangan 14.1 mg, zinc 70.5 mg.

Frecvența Oferirii:

Oferă recompensele Dreamies cu Brânză Delicioasă în funcție de preferințele individuale ale pisicii tale. Acestea pot fi administrate ocazional, pentru a-și menține caracterul special și pentru a evita suprasolicitarea caloriilor.
Cantitate Moderată:

Deoarece recompensele sunt un supliment la dieta zilnică, asigură-te că oferi o cantitate moderată pentru a menține o dietă echilibrată. Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a asigura un aport adecvat.
Monitorizarea Greutății:

Monitorizează greutatea pisicii tale și ajustează cantitatea de recompense în funcție de nevoile individuale. Menținerea greutății sănătoase contribuie la bunăstarea generală a pisicii tale.
Acordarea Ca Reacție Pozitivă:

Folosește recompensele Dreamies cu Brânză Delicioasă ca reacție pozitivă pentru comportamentul bun sau pentru a încuraja activitățile pozitive ale pisicii tale. Aceasta poate întări conexiunea dintre tine și pisica ta.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că pisica ta are întotdeauna acces la apă proaspătă. Hidratarea corespunzătoare este esențială, mai ales atunci când oferi recompense uscate precum Dreamies.
Depozitare Corectă:

Păstrează pachetul de Dreamies într-un loc uscat și răcoros pentru a menține prospețimea gustărilor. Închide bine ambalajul după fiecare utilizare pentru a păstra textura crocantă.
Consultația Veterinarului:

Dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta sau nevoile nutriționale ale pisicii tale, consultați medicul veterinar pentru recomandări personalizate.
Recompensele pentru pisici Dreamies cu Brânză Delicioasă în plicuri individuale de 6 x 60g reprezintă o modalitate delicioasă de a-ți răsfăța pisica. Prin respectarea acestui ghid de hranire, vei putea oferi gustări hrănitoare și apetisante, menținând totodată echilibrul în dieta zilnică a pisicii tale.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!