Recompense pentru pisici, Dreamies,cu Pui Gustos - 60g

Dreamies

Recompense pentru pisici, Dreamies,cu Pui Gustos - 60g

7.49 RON
Cod articol ZA-1749
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru pisici, Dreamies,cu  Pui Gustos - 60g
      Dreamies aduce o experiență delicioasă pentru pisici cu recompensele lor speciale cu gust de Pui Gustos, ambalate într-un set convenabil de 6 plicuri de 60g fiecare. Aceste recompense sunt create pentru a-și răsfăța și încânta pisica, oferindu-i un moment de gustare cu adevărat special. Arome Delicioase de Pui Gustos: Recompensele Dreamies cu Pui Gustos sunt îmbogățite cu arome...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru pisici, Dreamies,cu  Pui Gustos - 60g


      Dreamies aduce o experiență delicioasă pentru pisici cu recompensele lor speciale cu gust de Pui Gustos, ambalate într-un set convenabil de 6 plicuri de 60g fiecare. Aceste recompense sunt create pentru a-și răsfăța și încânta pisica, oferindu-i un moment de gustare cu adevărat special.

Arome Delicioase de Pui Gustos: Recompensele Dreamies cu Pui Gustos sunt îmbogățite cu arome autentice de pui, transformând orice moment într-un festin gustativ pentru pisică. Gustul lor irezistibil va stârni sigur entuziasmul și pofta de ronțăit.

Textură Crocantă: Cu o textură crocantă, aceste recompense sunt perfecte pentru a susține sănătatea orală a pisicii. Ronțăitul acestor gustări nu doar le face distractive, ci poate ajuta și la menținerea dinților și gingiilor sănătoase.

Ambalaj Practic de 6 x 60g: Setul de 6 plicuri de 60g asigură prospețimea și o doză generoasă de gustări pentru o perioadă mai lungă de timp. Ambalajul practic este ușor de deschis și închis, permitându-ți să păstrezi recompensele proaspete și să le oferi pisicii tale oriunde și oricând.

Moment de Conexiune și Răsfăț: Datorită gustului lor apetisant, recompensele Dreamies pot fi folosite pentru a crea momente de conexiune și răsfăț între tine și pisica ta. Aceste gustări pot fi oferite ca o recompensă pentru comportamentul bun sau pur și simplu pentru a-i arăta afecțiunea.

Ingrediente de Calitate: Dreamies pune accent pe calitatea ingredientelor, asigurându-se că fiecare gustare este pregătită cu atenție pentru a oferi o experiență delicioasă și echilibrată.

Cu recompensele Dreamies cu Pui Gustos, poți să-ți răsfeți pisica cu un gust savuros și să creezi momente speciale de bucurie și legătură. Aceste recompense sunt nu doar delicioase, ci și o opțiune distractivă și hrănitoare pentru a satisface pofta de ronțăit a pisicii tale.

 Compoziție: 

carne și derivate animale (inclusiv 4% carne de pui), uleiuri și grăsimi, cereale, derivați de origine vegetală, extracte de proteine vegetale, minerale. 


Aditivi nutriționali:

 Vitamina A: 6460 UI, Vitamina B1: 9,9 mg, Vitamina B2: 16,9 mg, Vitamina B6: 4,4 mg, Vitamina D3: 713 UI, Vitamina E: 64,8 mg, Sulfat de cupru pentahidrat: 26,7 mg, Sulfat de mangan monohidrat: 43,4 mg, Iodură de potasiu: 2,2 mg, Sulfat de zinc monohidrat: 193 mg

Frecvența Oferirii:

Dreamies cu Pui Gustos sunt recompense delicioase, dar este important să le oferi în cantități moderate. Recomandăm să oferi pisicii tale aceste recompense în funcție de preferințele individuale și de nevoile calorice ale acesteia.
Momentul Ideal:

Dreamies sunt perfecte pentru a fi oferite ca recompensă în momente speciale, în timpul antrenamentului sau pentru a crea legături și conexiuni pozitive cu pisica ta. Evită să le oferi în exces pentru a menține o dietă echilibrată.
Monitorizarea Greutății:

Asigură-te că pisica ta nu primește prea multe recompense care ar putea duce la creșterea în greutate. Monitorizează greutatea și ajustează cantitatea de recompense în consecință pentru a menține o stare de sănătate optimă.
Acordarea Ca Reacție Pozitivă:

Folosește Dreamies cu Pui Gustos ca recompensă pentru comportamentul bun al pisicii tale. Acest lucru poate contribui la consolidarea relației dintre tine și pisică și la încurajarea unui comportament dorit.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că pisica ta are întotdeauna acces la apă proaspătă. Aceasta este esențială pentru menținerea unei hidratații corespunzătoare, mai ales atunci când oferi recompense uscate precum Dreamies.
Depozitare Corectă:

Păstrează pachetul de Dreamies într-un loc uscat și răcoros pentru a menține prospețimea gustărilor. Închide bine ambalajul după fiecare utilizare.
Consultația Veterinarului:

Dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta sau nevoile nutriționale ale pisicii tale, consultați medicul veterinar pentru recomandări personalizate.
Recompensele pentru pisici Dreamies cu Pui Gustos sunt o modalitate minunată de a răsfăța și de a crea momente speciale cu prietenul tău felin. Prin urmarea acestui ghid de hranire, vei putea integra cu succes aceste gustări delicioase în rutina zilnică a pisicii tale.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!