Recompense pentru Pisici, Dreamies,cu Vita, Plic - 60 g

Dreamies

Recompense pentru Pisici, Dreamies,cu Vita, Plic - 60 g

7.49 RON
Cod articol ZA-1751
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru Pisici, Dreamies,cu Vita, Plic - 60 g
      Dreamies aduce o experiență gustoasă pentru pisici cu recompensele lor cu Vită, ambalate în plicuri individuale convenabile de 60g fiecare. Aceste recompense au fost create pentru a-și răsfăța pisica cu arome delicioase și pentru a transforma momentele de ronțăit în adevărate festinuri culinare. Arome Intense de Vită: Recompensele Dreamies cu Vită aduc aroma suculentă a cărnii de...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru Pisici, Dreamies,cu Vita, Plic - 60 g


      Dreamies aduce o experiență gustoasă pentru pisici cu recompensele lor cu Vită, ambalate în plicuri individuale convenabile de 60g fiecare. Aceste recompense au fost create pentru a-și răsfăța pisica cu arome delicioase și pentru a transforma momentele de ronțăit în adevărate festinuri culinare.

Arome Intense de Vită: Recompensele Dreamies cu Vită aduc aroma suculentă a cărnii de vită, oferind pisicii tale o experiență gustativă de neuitat. Gustul lor bogat și autentic va captiva simțurile feline și va stârni pofta de ronțăit.

Textură Crocantă și Delicioasă: Cu o textură crocantă, aceste recompense îmbină satisfacția ronțăitului cu deliciul aromei de vită. Textura lor specială a fost concepută pentru a încuraja starea de bine și pentru a promova sănătatea orală.

Ambalaj Practic de 6 x 60g: Setul de 6 plicuri de 60g asigură prospețimea și porții generoase de recompense cu vită pentru mai multe momente de răsfăț. Ambalajul practic este ușor de deschis și închis, permițându-ți să păstrezi gustările proaspete pentru pisica ta.

Moment de Răsfăț și Apreciere: Recompensele Dreamies cu Vită sunt ideale pentru a crea momente de răsfăț și pentru a arăta pisicii tale aprecierea ta. Aceste recompense pot fi oferite ca o modalitate de a întări legătura dintre tine și prietenul tău felin.

Ingrediente de Calitate: Dreamies se angajează să ofere recompense de înaltă calitate, pregătite cu atenție pentru a asigura o experiență gustativă superioară. Ingrediențele sunt selectate cu grijă pentru a satisface exigențele nutriționale ale pisicilor.

Cu recompensele Dreamies cu Vită, vei oferi pisicii tale o pauză delicioasă și hrănitoare. Aceste recompense nu doar satisfac pofta de ronțăit a pisicii tale, ci și aduc o bucurie autentică în fiecare moment de hrănire.

 Compoziție:

 carne și derivate animale (inclusiv 4% carne de vită), uleiuri și grăsimi, cereale, derivați de origine vegetală, extracte de proteine vegetale, minerale.

 Aditivi nutriționali:

 Vitamina A: 6460 UI, Vitamina B1: 9,9 mg, Vitamina B2: 16,9 mg, Vitamina B6: 4,4 mg, Vitamina D3: 713 UI, Vitamina E: 64,8 mg, Sulfat de cupru pentahidrat: 26,7 mg, Sulfat de mangan monohidrat: 43,4 mg, Iodură de potasiu: 2,2 mg, Sulfat de zinc monohidrat: 193 mg


Frecvența Oferirii:

Oferă recompensele Dreamies cu Vită în funcție de preferințele individuale ale pisicii tale. Acestea pot fi administrate ocazional, pentru a-și menține caracterul special și pentru a evita suprasolicitarea caloriilor.
Cantitate Moderată:

Deoarece recompensele sunt un supliment la dieta zilnică, asigură-te că oferi o cantitate moderată pentru a menține o dietă echilibrată. Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a asigura un aport adecvat.
Monitorizarea Greutății:

Monitorizează greutatea pisicii tale și ajustează cantitatea de recompense în funcție de nevoile individuale. Menținerea greutății sănătoase contribuie la bunăstarea generală a pisicii tale.
Acordarea Ca Reacție Pozitivă:

Folosește recompensele Dreamies cu Vită ca reacție pozitivă pentru comportamentul bun sau pentru a încuraja activitățile pozitive ale pisicii tale. Aceasta poate întări conexiunea dintre tine și pisica ta.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că pisica ta are întotdeauna acces la apă proaspătă. Hidratarea corespunzătoare este esențială, mai ales atunci când oferi recompense uscate precum Dreamies.
Depozitare Corectă:

Păstrează pachetul de Dreamies într-un loc uscat și răcoros pentru a menține prospețimea gustărilor. Închide bine ambalajul după fiecare utilizare pentru a păstra textura crocantă.
Consultația Veterinarului:

Dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta sau nevoile nutriționale ale pisicii tale, consultați medicul veterinar pentru recomandări personalizate.
Recompensele pentru pisici Dreamies cu Vită în plicuri individuale de 6 x 60g reprezintă o modalitate delicioasă de a-ți răsfăța pisica. Prin respectarea acestui ghid de hranire, vei putea oferi gustări hrănitoare și apetisante, menținând totodată echilibrul în dieta zilnică a pisicii tale.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!