Rucsac pentru transportul papagalilor KingKong

KingKongcages

Rucsac pentru transportul papagalilor KingKong

699.99 RON
Cod articol ZA-1340KKOR01
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Rucsac pentru transportul papagalilor KingKong
Geanta de transport pentru papagali kingkong  a fost proiectat exclusiv pentru transportul papagalilor de catre o companie cu multi ani de experienta cu papagali Dimensiuni 47Χ32Χ35 Geanta este disponibila in culoarea verde kaki, 47cm Inaltime, 35cm Latime, 32cm Lungime cu urmatoarele caracteristici: 1.Plasă pe toate cele 4 laturi ale genții pentru vizibilitate excelentă, lumină suplimentară, ventilație adecvată și evitarea insolației în timpul verii.
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Rucsac pentru transportul papagalilor KingKong


Geanta de transport pentru papagali kingkong  a fost proiectat exclusiv pentru transportul papagalilor de catre o companie cu multi ani de experienta cu papagali

Dimensiuni

47Χ32Χ35

Geanta este disponibila in culoarea verde kaki, 47cm Inaltime, 35cm Latime, 32cm Lungime cu urmatoarele caracteristici:

1.Plasă pe toate cele 4 laturi ale genții pentru vizibilitate excelentă, lumină suplimentară, ventilație adecvată și evitarea insolației în timpul verii.

2. Tabla centrala din lemn natural si 2 recipiente metalice pentru alimente. Poziții multiple pentru a le regla în funcție de dimensiunea papagalului.

3. Acoperire dubla pe 3 laturi pentru a crea conditii de relaxare si somn atunci cand este nevoie

4. parte posterioara detasabila pentru curatare usoara

5. Clipuri în interior pentru agățarea jucăriei noastre preferate

6. Clemă externă pentru plasarea sigură (hamul) a unui ham de mers pentru papagal
7. Trei moduri de a transporta geanta (spate, umăr, mână) 8. Tesatura fluorescenta pentru plimbari de noapte sigure 9. Posibilitatea montarii unui adapator suzeta pentru a preveni revarsarea apei din alimentatoare (suzeta adapatoare nu este inclusa si poate fi achizitionata ca extra) 10. Posibilitatea achiziționării unui set de ecrane noi pentru cele trei părți în cazul distrugerii acestora

Geanta de transport pentru papagali este potrivită pentru papagalii mici și mijlocii 

Modul de utilizare al rucsacului pentru transportul papagalilor KingKong este conceput pentru a oferi o modalitate sigură și confortabilă de a transporta papagalii în timpul călătoriilor sau a plimbărilor. Iată cum poți utiliza acest rucsac:

Pregătirea rucsacului: Înainte de a introduce papagalul în rucsac, asigură-te că acesta este curat și pregătit pentru călătorie. Verifică toate fermoarele și bretelele pentru a te asigura că sunt bine fixate.

Introducerea papagalului: Deschide ușor fermoarul compartimentului destinat introducerii papagalului. Așază cu grijă papagalul în interiorul rucsacului, asigurându-te că acesta se află într-o poziție confortabilă și sigură.

Asigurări și ajustări: Verifică că rucsacul are suficiente bretele de fixare pentru a menține papagalul în siguranță în timpul transportului. Ajustează bretelele astfel încât papagalul să fie bine fixat și să nu poată să scape.

Ventilație și vizibilitate: Asigură-te că rucsacul are suficiente orificii de ventilație pentru a permite circulația aerului și pentru a menține o temperatură confortabilă pentru papagal. De asemenea, asigură-te că există o fereastră sau o zonă transparentă care să permită papagalului să vadă în exterior și să se simtă în siguranță.

Protecția împotriva factorilor externi: Asigură-te că rucsacul oferă protecție adecvată împotriva ploii, vântului sau altor factori externi care ar putea afecta confortul și siguranța papagalului.

Monitorizare constantă: În timpul călătoriei sau plimbării, supraveghează constant papagalul din rucsac pentru a te asigura că acesta se simte bine și că nu prezintă semne de disconfort sau agitație.

Asigură-te că poziția rucsacului nu pune presiune sau stres asupra papagalului, iar acesta are suficient spațiu pentru a se mișca confortabil.

Rucsacul pentru transportul papagalilor KingKong este conceput pentru a facilita călătoriile și aventurile alături de papagalul tău, asigurându-i siguranța și confortul pe tot parcursul drumului. Înainte de a utiliza rucsacul, asigură-te că îți cunoști papagalul și că acesta se simte confortabil în interiorul lui. Consultă recomandările producătorului și respectă instrucțiunile de utilizare pentru a beneficia de toate avantajele acestui rucsac.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
42.99 lei