Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie | Zazoo

Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie

Savic

Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie

39.99 RON
Cod articol ZA-2103
Vârstă toate varstele
Tip produs Produse de igiena
Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie
Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie este un accesoriu practic și util, creat special pentru a facilita hrănirea și hidratarea animalelor de companie. Această perie flexibilă este concepută pentru a se potrivi perfect sticlelor de apă sau de alimente pentru animale mici, precum iepuri, hamsteri sau cobai. Cu ajutorul său, vei putea curăța și umple sticlele cu ușurință, fără a risca...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie


Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie este un accesoriu practic și util, creat special pentru a facilita hrănirea și hidratarea animalelor de companie. Această perie flexibilă este concepută pentru a se potrivi perfect sticlelor de apă sau de alimente pentru animale mici, precum iepuri, hamsteri sau cobai. Cu ajutorul său, vei putea curăța și umple sticlele cu ușurință, fără a risca vărsarea sau murdărirea. Materialul flexibil și rezistent al periei asigură o utilizare îndelungată și ușoară, iar designul ergonomic îți va face viața mai ușoară atunci când vine vorba de îngrijirea animalelor tale de companie. Optează pentru Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie și vei avea parte de o experiență plăcută și eficientă în îngrijirea micilor tale prieteni blănoși.

 Datorită dispozitivului util de agățare, puteți agăța cu ușurință accesoriile pentru a se usca după utilizare. Această perie rotundă este disponibilă în culorile alb și mov!

  • Dimensiuni: 
    • Total (perie mare): diametru 5 x L 36 cm
    • Perie mică: diametru 1,8 x L 10 cm


Pentru a folosi Savic Peria flexibilă pentru sticle animale companie în mod eficient, urmează acești pași simpli:

1. Alege o sticlă de apă sau de alimente potrivită pentru animalul tău de companie. Asigură-te că sticla are o gură suficient de largă pentru a permite periei să se potrivească.

2. Introduce peria flexibilă în gura sticlei și apucă mânerul pentru a o fixa în poziție.

3. Utilizează peria pentru a curăța interiorul sticlei, îndepărtând eventualele reziduuri sau murdărie care s-au acumulat.

4. După curățare, poți folosi peria pentru a umple sticla cu apă sau hrană pentru animalul tău. Datorită flexibilității sale, vei putea controla cu ușurință fluxul de lichid sau hrană în sticlă.

5. După ce ai terminat de umplut sticla, îndepărtează peria cu grijă și închide capacul sticlei pentru a preveni vărsarea.

6. Spală peria cu apă și săpun după fiecare utilizare pentru a menține igiena și pentru a evita contaminarea.

Prin urmare, folosirea Savic Periei flexibile pentru sticle animale companie este simplă și eficientă, ajutându-te să îți îngrijești mai ușor și mai curat animalul de companie.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!