Set brichete lemn de foc, fag, tip Ruf 10 kg

Economic

Set brichete lemn de foc, fag, tip Ruf 10 kg

42.99 RON
Cod articol ZA-1144
Vârstă toate varstele
Tip produs Peleti si brichete rumegus
Set brichete lemn de foc, fag, tip Ruf 10 kg Brichetele tip RUF sunt produse 100% ecologice, din lemn de esenta tare, fara lianti, fara aditivi si, datorita valorii energetice ridicata, confera o incalzire economica. Date tehnice: - Dimensiuni (lungime x latime x inaltime): 15 x 6 x 9 cm; - Umiditate: 8-10%; - CO2 neutru din punct de vedere al poluarii; - Putere calorica: aprox 5 kwh/kg. MANIPULARE SI...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Set brichete lemn de foc, fag, tip Ruf 10 kg

Brichetele tip RUF sunt produse 100% ecologice, din lemn de esenta tare, fara lianti, fara aditivi si, datorita valorii energetice ridicata, confera o incalzire economica.

Date tehnice:

- Dimensiuni (lungime x latime x inaltime): 15 x 6 x 9 cm;

- Umiditate: 8-10%;

- CO2 neutru din punct de vedere al poluarii;

- Putere calorica: aprox 5 kwh/kg.

MANIPULARE SI DEPOZITARE
Arderea brichetelor de rumegus trebuie efectuata numai in seminee care sunt adecvate si permit o astfel de ardere ( respectati manualul de utilizare al cuptorului). Pentru a aprinde brichetele din rumegus trebuie sa existe deja un foc de baza in cuptor. In timpul arderii, deschideti complet regulatorul de alimentare cu aer redus.Dupa aproximativ 15 minute, daca este necesar, reduceti alimentarea cu aer. Brichetele din rumegus trebuie depozitate intr-un loc uscat, atentie!! In loc umed, este posibil ca brichetele din rumegus sa macereze. Nu lasati brichetele din rumegus la indemana copiilor. Nu aprindeti focul in incaperi inchise, asigurati suficienta circulatie a aerului, nu aprindeti focul cu lichide usor inflamabile: whitespirt, benzina, etc. Nu ardeti ambalajul din plastic.


Pentru cantitati la palet sunati la  0743008429

Un palet contine 96 de pachete de 10kg – adica 960 kg, greutate cu palet aprox 1000 kg. 

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!