Simpaty Adult - Hrana uscata premium pentru caini- 20kg | Zazoo

Simpaty Adult - Hrana uscata premium pentru caini- 20kg

Simpaty

Simpaty Adult - Hrana uscata premium pentru caini- 20kg

169.99 RON
Cod articol ZA-1132
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Simpaty Adult - Hrana uscata premium  pentru caini- 20kg

Simpaty Adult - Hrana uscată premium pentru câini de 20 kg este o alegere excelentă pentru proprietarii de câini care doresc să ofere animalului lor de companie o nutriție de înaltă calitate. Această hrană uscată este special formulată pentru nevoile nutriționale ale câinilor adulți, asigurându-se că prietenul tău cu blană primește toate substanțele nutritive esențiale pentru o viață sănătoasă...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Simpaty Adult - Hrana uscata premium  pentru caini- 20kgSimpaty Adult - Hrana uscată premium pentru câini de 20 kg este o alegere excelentă pentru proprietarii de câini care doresc să ofere animalului lor de companie o nutriție de înaltă calitate. Această hrană uscată este special formulată pentru nevoile nutriționale ale câinilor adulți, asigurându-se că prietenul tău cu blană primește toate substanțele nutritive esențiale pentru o viață sănătoasă și plină de energie.

Fiecare bob de hrană Simpaty Adult este creat cu grijă, folosind ingrediente premium, cu o atenție deosebită asupra echilibrului dintre proteine, grăsimi și carbohidrați. Această combinație perfectă contribuie la menținerea unei greutăți corporale ideale, susținerea nivelului de energie și promovarea unei stări generale optime de sănătate.

Formulată cu ingrediente de înaltă calitate, precum carne sănătoasă de pui sau carne roșie, această hrană oferă un gust delicios pe care câinele tău îl va adora. De asemenea, este bogată în vitamine, minerale și antioxidanți, sprijinind sistemul imunitar și contribuind la menținerea pielii sănătoase și a blănii strălucitoare.

Ambalată într-un sac convenabil de 20 kg, această hrană uscată premium oferă o soluție convenabilă pentru hrănirea câinelui tău pe termen lung. Indiferent dacă animalul tău este un companion activ sau preferă momentele de relaxare, Simpaty Adult îi oferă nutriția necesară pentru a-și menține vitalitatea și bunăstarea în fiecare zi.

Alege Simpaty Adult - Hrana uscată premium pentru câini de 20 kg și oferă-i patrupedului tău o experiență culinară savuroasă și sănătoasă, susținându-i viața activă și fericită.

Simpaty adult  este o hrana destinata cainilor adulti cu activitate fizica normala. Contine Carne, cereale si vitamine in cantitati echilibrate.

Constituenti analitici: Proteina bruta 22%, Uleiuri si grasimi brute 9%, Fibre brut 3,5%, Cenusa bruta 9%

Compozitie

Cereale, derivate din carne 24%, derivate de origine vegetala, ulei si grasimi, minerale.

Vitamina A 7.500 IU/kg,

Vitamina D3 630 IU/kg,

Vitamina E 90 mg/kg,

Vitamina B1 0,45mg/kg,

Vitamina B2 2,0 mg/kg,

Vitamina B6 0,45 mg/kg,

Vitamina B12 0,01 mg/kg,

Nicotinic acid 5 mg/kg,

Folic acid 0,08 mg/kg,

Pantothenic acid 4,5 mg/kg,

Biotine 0,10 mg/kg,

Ferrous sulphate monohydrate 150 mg/kg (Iron 45 mg/kg),

Cupric sulphate pentahydrate 20 mg/kg (Copper 5 mg/kg),

Zinc (Zinc sulphate monohydrate) 70 mg/kg,

Manganous sulphate monohydrate 9 mg/kg (Manganese 2,8 mg/kg),

Calcium Iodate anhyidrous 15 mg/kg (Iodine 1,5 mg/kg),

Sodium selenite 13 mg/kg (Selenium 0,13 mg/kg).
Cantitățile de hrană pot varia în funcție de vârsta, nivelul de activitate, metabolismul și starea de sănătate a câinelui tău.
Asigură-te că ai întotdeauna apă proaspătă disponibilă pentru câinele tău.
Determină necesitățile calorice: Începe prin calcularea necesităților calorice zilnice ale câinelui tău. Acest lucru poate fi făcut cu ajutorul unui calculator online sau prin consultarea medicului veterinar.

Urmărește recomandările producătorului: Pe ambalajul hranii Simpaty Adult, vei găsi o tabelă cu recomandările producătorului privind cantitatea de hrană în funcție de greutatea câinelui. Aceste recomandări pot constitui un punct de plecare.

Împarte hrana în mese zilnice: De obicei, hrana zilnică este împărțită în 2-3 mese. Alege câte mese îți convine și împarte cantitatea zilnică recomandată în mod egal între ele.

Monitorizează greutatea și starea de sănătate: După ce începi să hrănești câinele conform ghidului, monitorizează greutatea și starea generală a acestuia. Dacă observi schimbări neașteptate în greutate sau în starea de sănătate, ajustează cantitatea de hrană în consecință.

Ajustează în funcție de nevoi: Dacă câinele tău pare să câștige în greutate, redu cantitatea de hrană. Dacă pare să piardă în greutate sau să fie prea activ, mărește cantitatea de hrană. Consultă întotdeauna medicul veterinar înainte de a face schimbări semnificative în dieta câinelui tău.

Nu exagera cu recompensele: Dacă îi oferi și recompense sau gustări, asigură-te că acestea reprezintă doar o mică parte din dieta sa zilnică. Supraalimentarea cu recompense poate duce la dezechilibre nutriționale.

Tranziția treptată: Dacă schimbi hrana actuală a câinelui tău către Simpaty Adult, efectuează o tranziție treptată pe parcursul a aproximativ 7-10 zile pentru a evita eventualele tulburări digestive.

Greutatea cainelui Grame / zi
5 - 10 kg 110 - 185 g
10 - 15 kg 185 - 250 g
15 - 25 kg 250 - 370 g
25 - 40 kg 370 - 525 g
40 - 50 kg 525 - 620 g
Livrata prompt!
scris la 2023-04-17 19:28:11
O hrana calitativa si nutrituva!
scris la 2023-04-17 19:27:47
bobite medii , aromate si gustoase, cateii mei le-au acceptat din prima!
scris la 2022-09-18 20:55:54