Supliment nutritiv pasari exotice Manitoba Mineral Grit-3kg

Manitoba

Supliment nutritiv pasari exotice Manitoba Mineral Grit-3kg

45.99 RON
Cod articol ZA-1634
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
Supliment nutritiv pasari exotice Manitoba Mineral Grit-3kg
    MINERAL GRIT de la Manitoba, este un compus pe bază de săruri minerale, administrarea regulată ajută la corecta dezvoltare osoasă și musculară a subiecților în creștere. Îmbunătățește rezistența cojii de ou, precum și digestia cerealelor. Suplimentul nutritiv pentru păsările exotice Manitoba Mineral Grit în ambalaj de 3 kg este o alegere excelentă pentru proprietarii de păsări exotice care doresc să...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Supliment nutritiv pasari exotice Manitoba Mineral Grit-3kg


   MINERAL GRIT de la Manitoba, este un compus pe bază de săruri minerale, administrarea regulată ajută la corecta dezvoltare osoasă și musculară a subiecților în creștere. Îmbunătățește rezistența cojii de ou, precum și digestia cerealelor.

Suplimentul nutritiv pentru păsările exotice Manitoba Mineral Grit în ambalaj de 3 kg este o alegere excelentă pentru proprietarii de păsări exotice care doresc să ofere un aport suplimentar de minerale și nutrienți esențiali pentru sănătatea și bunăstarea acestor păsări exotice. Iată o descriere detaliată a acestui supliment nutritiv:

Minerale esențiale: Manitoba Mineral Grit furnizează minerale esențiale, cum ar fi calciu și fosfor, care sunt vitale pentru sănătatea oaselor, a penajului și pentru procesele metabolice ale păsărilor exotice. Aceste minerale sunt esențiale pentru a menține păsările sănătoase și active.

Straturi digestibile: Acest supliment conține și straturi digestibile, cum ar fi cochilii de scoică zdrobite, care ajută la măcinarea hranei în stomacul păsării exotice, facilitând astfel procesul de digestie și absorbția nutrienților.

Creșterea penajului: Mineralele din Manitoba Mineral Grit pot contribui la menținerea și creșterea unui penaj sănătos și strălucitor la păsările exotice.

Ambalaj convenabil: Ambalajul de 3 kg asigură o aprovizionare generoasă pentru o perioadă semnificativă, astfel încât să aveți suficient supliment pentru hrănirea păsărilor dvs. exotice pe o perioadă lungă de timp.

Recomandări de administrare: Acest supliment poate fi oferit ca parte a dietei păsărilor exotice. Este important să urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru dozarea și administrarea corectă a suplimentului, și să îl oferiți periodic sau în funcție de nevoile specifice ale păsărilor dvs. exotice.

Manitoba Mineral Grit este o alegere excelentă pentru a asigura o aport suplimentar de minerale și nutrienți esențiali pentru păsările exotice. Prin adăugarea acestui supliment la dieta lor, puteți contribui la menținerea sănătății generale, a penajului strălucitor și a stării de bine a păsărilor exotice. Este întotdeauna recomandat să consultați un specialist în avicultură sau un medic veterinar pentru sfaturi personalizate privind hrănirea și pentru a discuta despre nevoile individuale ale păsărilor dvs. exotice.

1. Doza zilnică recomandată:

Consultați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a afla doza zilnică recomandată pentru păsările exotice, în funcție de specie și nevoile individuale ale acestora. Este important să respectați cu strictețe această doză pentru a evita supradozarea sau subdozarea.
2. Metoda de administrare:

Manitoba Mineral Grit este de obicei oferit într-un recipient separat, astfel încât păsările exotice să poată consuma suplimentul la discreția lor. Puteți așeza recipientul cu grit în cușcă sau în zona în care păsările au acces.
3. Acces constant:

Asigurați-vă că păsările exotice au acces constant la gritul mineral. Aceasta le permite să consume suplimentul atunci când simt nevoia de minerale suplimentare.
4. Apă proaspătă:

Furnizați întotdeauna păsărilor exotice apă proaspătă și curată. Mineralele din supliment pot crește setea, astfel încât este important să aibă întotdeauna apă la dispoziție.
5. Monitorizarea stării de sănătate:

Urmați starea de sănătate a păsărilor exotice în timpul administrării suplimentului. Dacă observați orice schimbări neobișnuite în comportament, aspect sau starea generală a păsărilor, consultați un medic veterinar sau specialist în avicultură.
6. Adăugarea la dietă:

Manitoba Mineral Grit este un supliment și nu trebuie să fie singura sursă de nutrienți pentru păsările exotice. Adăugați suplimentul la dieta lor existentă pentru a le asigura un aport suplimentar de minerale.
7. Consultarea specialistului:

În funcție de specie și de nevoile individuale ale păsărilor exotice, puteți discuta cu un specialist în avicultură sau un medic veterinar pentru a adapta suplimentul la dieta și condițiile specifice ale acestora.
Prin urmarea acestui ghid de hranire, veți putea să oferiți păsărilor exotice un aport suplimentar de minerale esențiale pentru sănătatea și bunăstarea lor. Manitoba Mineral Grit poate contribui la menținerea sănătății oaselor, a penajului și a proceselor metabolice ale acestor păsări. Consultarea cu un specialist în avicultură sau un medic veterinar este întotdeauna recomandată pentru sfaturi personalizate privind hrănirea și pentru a discuta despre nevoile individuale ale păsărilor exotice.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare