Supliment nutritiv pentru pasari ornamentale Psittacus General Recovery-700g

Psittacus

Supliment nutritiv pentru pasari ornamentale Psittacus General Recovery-700g

99.99 RON
Cod articol ZA-1528
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
Supliment nutritiv pentru pasari ornamentale Psittacus General Recovery-700g  Psittacus General Recovery-100g este un supliment nutritiv pentru păsări bolnave, rănite sau operate. Oferă o sursă suplimentară de nutrienți pentru o asimilare ușoară. De asemenea, poate fi adăugat în formulă atunci când creșteți manual.Ar trebui să fie amestecat cu o concentrație de solide de aproximativ 25%. Formulat pentru a fi folosit ca hrană de sprijin pentru păsările bolnave și rănite în procesul...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Supliment nutritiv pentru pasari ornamentale Psittacus General Recovery-700g

 Psittacus General Recovery-100g este un supliment nutritiv pentru păsări bolnave, rănite sau operate. Oferă o sursă suplimentară de nutrienți pentru o asimilare ușoară.

De asemenea, poate fi adăugat în formulă atunci când creșteți manual.Ar trebui să fie amestecat cu o concentrație de solide de aproximativ 25%.

Formulat pentru a fi folosit ca hrană de sprijin pentru păsările bolnave și rănite în procesul de recuperare. Este un aliment complet conceput pentru a fi o sursă de nutrienți ușor asimilabili. Datorită conținutului ridicat de zaharuri, nu trebuie utilizat pentru păsările cu candidoză de cultură. Este indicat să se prepare formula cu apă călduță la o concentrație de aproximativ 25 % solide. Se recomandă administrarea formulei cu un tub de hrănire moale. 

După deschiderea ambalajului, acesta trebuie păstrat într-un recipient închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat.

   Compozitie:


Izolat de proteine din soia, fructoză, ulei de floarea soarelui, ou întreg uscat, fosfat dicalcic, carbonat de calciu, ulei de in, sepiolit, clorură de colină, inulină, vitamina E, vitamina C, betaină anhidră, tocoferoli (conservant), niacină, mangan, palmitat de ascorbil, Clorhidrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, chelat feros al aminoacizilor hidrat, riboflavină, acid pantotenic (vitamina B5), beta-caroten, chelat de zinc al aminoacizilor hidrat, acid folic, vitamina K3, vitamina A, biotină, chelat cupric al aminoacizilor hidrat , iodat de calciu, hidroxi-analog al selenometioninei, vitamina B12, vitamina D3.

   Continut analitic:


Proteină brută 35,0 %,

grăsime brută 19,0 %, 

fibre brute 0,2 %,

 cenușă brută 5,9 %

Este indicat să se prepare formula cu apă călduță la o concentrație de aproximativ 25 % solide. Se recomandă administrarea formulei cu un tub de hrănire moale.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!