Supliment nutritiv pisici Smilla kitten pastă Multi-Vitamine 75g

Smilla

Supliment nutritiv pisici Smilla kitten pastă Multi-Vitamine 75g

12.99 RON
Cod articol ZA-1155
Vârstă Starter
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
 Supliment nutritiv pisici Smilla kitten  pastă Multi-Vitamine  75g
Pasta Smilla Multi-Vitamine e o recompensă hrănitoare și irezistibilă care va convinge și cea mai mofturoasă pisică. Conține 12 vitamine esențiale și taurină pentru a sprijini sănătatea și vitalitatea pisicii și pentru o piele sănătoasă și blană strălucitoare. Piscile tinere care sunt în creștere au nevoie de multe substanțe nutritive. Pasta Smilla Kitten este special concepută pentru a satisface cerințele nutriționale...
Cantitate
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

 Supliment nutritiv pisici Smilla kitten  pastă Multi-Vitamine  75g


Pasta Smilla Multi-Vitamine e o recompensă hrănitoare și irezistibilă care va convinge și cea mai mofturoasă pisică. Conține 12 vitamine esențiale și taurină pentru a sprijini sănătatea și vitalitatea pisicii și pentru o piele sănătoasă și blană strălucitoare.

Piscile tinere care sunt în creștere au nevoie de multe substanțe nutritive. Pasta Smilla Kitten este special concepută pentru a satisface cerințele nutriționale ale pisoilor și conține vitamine benefice sănătății, calciu și taurină. Acestea întăresc oasele, sprijină sistemul natural de apărare al organismului și favorizează buna funcționare a inimii.

Pasta Smilla Kitten conține, printre altele, vitamina A , care are un rol important pentru vedere, vitamina E , care e un antioxidant puternic ce protejează celulele împotriva radicalilor liberi, cauzați de exemplu de stres sau factori de mediu negativi, și vitamina B, care sprijină metabolismul 

Ingrediente:

subproduse vegetale, uleiuri și grăsimi, drojdie, carne și subproduse de origine animală.

Aditivi/ kg:
aditivi nutriționali:

vitamina A 100.000 IE, vitamina D3 10.000 IE, vitamina E 1.890 mg, vitamina B1 19,9 mg, vitamina B2 19,9 mg, vitamina B6 16,6 mg, vitamina B12 300 µg, vitamina C333 mg, biotină 1.665 µg, acid folic 5 mg, niacină 199,8 mg, Ca-pantotenat 49,9 mg, taurină 2.000 mg.


Începând cu săptămâna a 6-a, când pisoiul primește regulat hrană solidă, oferiți-i zilnic aproximativ 6 cm (1cm = ca.0,5 g) de cremă amestecată cu hrana sau direct din tub. Conținutul de vitamina D3 din această cremă este mai mare decât cel dintr-o hrană completă. De aceea rația de pastă nu trebuie să depășească 10% din porția zilnică de mâncare. Serviți pasta la temperatura camerei.
Pasta Smilla Kitten este un supliment alimentar pentru pisici tinere.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare