Supliment pentru pasari exotice, Psittacus Vitamin-Mineral-700g

Psittacus

Supliment pentru pasari exotice, Psittacus Vitamin-Mineral-700g

79.99 RON
Cod articol ZA-1633
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
Supliment pentru pasari exotice, Psittacus Vitamin-Mineral-700g
     Supliment de vitamine și minerale pentru păsările  granivore.Formulat pentru a corecta deficiențele de vitamine, minerale și oligoelemente din amestecurile de semințe.    
Suplimentul pentru păsările exotice Psittacus Vitamin-Mineral în ambalaj de 700g este un produs de înaltă calitate conceput pentru a asigura necesarul de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea și vitalitatea păsărilor exotice. Acest supliment reprezintă o adăugare...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Supliment pentru pasari exotice, Psittacus Vitamin-Mineral-700g


     Supliment de vitamine și minerale pentru păsările  granivore.Formulat pentru a corecta deficiențele de vitamine, minerale și oligoelemente din amestecurile de semințe.

   


Suplimentul pentru păsările exotice Psittacus Vitamin-Mineral în ambalaj de 700g este un produs de înaltă calitate conceput pentru a asigura necesarul de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea și vitalitatea păsărilor exotice. Acest supliment reprezintă o adăugare valoroasă la dieta zilnică a acestor păsări, asigurându-le toate nutrienții necesari pentru a se dezvolta și a trăi în condiții optime. Iată o descriere detaliată a acestui supliment:

Vitamine și minerale esențiale: Psittacus Vitamin-Mineral furnizează o gamă largă de vitamine și minerale esențiale pentru păsările exotice. Aceste substanțe nutritive sunt esențiale pentru sănătatea generală, creșterea, dezvoltarea și starea de bine a păsărilor.

Dozare precisă: Acest supliment este formulat pentru a furniza doze precise de vitamine și minerale, asigurându-se că păsările primesc cantitățile corecte de nutrienți pentru nevoile lor individuale.

Amestec solubil: Psittacus Vitamin-Mineral este solubil în apă, ceea ce face administrarea sa simplă și convenabilă. Puteți adăuga suplimentul în apa de băut a păsărilor sau puteți utiliza alte metode de administrare recomandate.

Sănătate și vitalitate: Prin furnizarea unui aport suplimentar de vitamine și minerale, acest produs contribuie la susținerea sistemului imunitar, starea pielii și a blănii, precum și a proceselor metabolice ale păsărilor exotice.

Ambalaj convenabil: Ambalajul de 700g este conceput pentru a furniza o cantitate generoasă de supliment, astfel încât să aveți suficient pentru o perioadă semnificativă.

Recomandări de administrare: Este important să urmați cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj pentru dozarea și administrarea corectă a suplimentului. Suplimentul poate fi administrat periodic sau în funcție de nevoile specifice ale păsării dvs. exotice.

Psittacus Vitamin-Mineral este o alegere excelentă pentru proprietarii de păsări exotice care doresc să asigure o nutriție completă și echilibrată pentru prietenii lor cu pene. Cu acest supliment, puteți contribui la menținerea sănătății și vitalității păsărilor dvs. exotice, asigurându-vă că primesc toate vitaminele și mineralele esențiale de care au nevoie.

Ingrediente:

   Porumb, făină de gluten de porumb, drojdie de bere uscată, făină de soia, fosfat dicalcic deshidrat, grâu, vitamina C, clorură de colină, ulei de in, ulei de floarea soarelui, mazăre, vitamina E, betaină anhidră, fructoză, fosfat monocalcic, niacină, beta-carotenă , carbonat de calciu, mangan, clorhidrat de tiamină, piridoxină clorhidrat, făină de gălbenele, chelat feros de aminoacizi hidrat, zinc chelat de aminoacizi hidrat, riboflavină, acid pantotenic (vitamina B5), vitamina A, tocoferoli (conservant), rozmarin (conservant), Acid, mojave yucca, vitamina K3, palmitat de ascorbil, iodat de calciu, biotină, chelat cupric al aminoacizilor hidrat, hidroxi-analog al selenometioninei, vitamina B12, vitamina D3.

1. Doza zilnică recomandată:

Consultați eticheta produsului sau instrucțiunile pentru a afla doza zilnică recomandată pentru păsările exotice. Această doză poate varia în funcție de specie și de nevoile individuale ale păsării dvs.
2. Metoda de administrare:

Psittacus Vitamin-Mineral este solubil în apă, ceea ce face administrarea sa relativ simplă. Puteți dizolva suplimentul în apa de băut a păsărilor sau puteți utiliza alte metode recomandate de administrare, cum ar fi amestecarea cu hrana sau prepararea unei paste speciale.
3. Respectarea dozajului:

Este esențial să respectați cu strictețe dozajul recomandat. Supradozarea sau subdozarea de vitamine și minerale poate avea efecte negative asupra sănătății păsării dvs. exotice.
4. Administrarea regulată:

Pentru a asigura o nutriție adecvată, suplimentul trebuie administrat regulat conform recomandărilor. Urmăriți cu atenție programul de administrare specificat pe ambalaj sau de către specialistul în avicultură.
5. Apă proaspătă:

Asigurați-vă că păsările exotice au întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Apa trebuie schimbată în mod regulat pentru a preveni contaminarea.
6. Monitorizarea sănătății:

Observați starea de sănătate a păsării dvs. exotice în timpul administrării suplimentului. Dacă observați orice schimbări neobișnuite în comportament, aspect sau starea generală a păsării, consultați un medic veterinar sau specialist în avicultură.
7. Adaptarea la nevoi individuale:

În funcție de specia și nevoile păsării exotice, puteți discuta cu un specialist în avicultură pentru a adapta suplimentul la dieta și condițiile individuale ale păsării.
8. Înlocuirea sau complementarea hranei obișnuite:

Suplimentul Psittacus Vitamin-Mineral poate înlocui sau completa hrana obișnuită a păsării exotice în funcție de necesitățile nutriționale individuale și recomandările specialistului în avicultură.
Pentru a asigura o hrănire corespunzătoare și sănătoasă pentru păsările exotice, este important să respectați cu strictețe instrucțiunile de administrare și să monitorizați sănătatea lor în timpul utilizării suplimentului Psittacus Vitamin-Mineral. Consultarea cu un specialist în avicultură sau un medic veterinar este întotdeauna recomandată pentru a asigura o îngrijire adecvată și pentru a adapta dieta la nevoile specifice ale păsării dvs. exotice.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare