Top Cat Fish Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 3 kg | Zazoo

Top Cat Fish Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 3 kg

TOP

Top Cat Fish Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 3 kg

59.99 RON
Cod articol ZA-1621
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Top Cat Fish Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 3 kg Top Cat Fish Premium este o hrană de înaltă calitate pentru pisici adulte și sterilizate, recunoscută pentru ingredientele sale premium și beneficiile pentru sănătatea felinelor. Această variantă de hrană este special formulată pentru a asigura o nutriție echilibrată și completă, contribuind la menținerea sănătății și vitalității pisicilor. Această formulă conține ingrediente de calitate, cu accent pe pește, oferind pisicilor...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Top Cat Fish Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 3 kg

Top Cat Fish Premium este o hrană de înaltă calitate pentru pisici adulte și sterilizate, recunoscută pentru ingredientele sale premium și beneficiile pentru sănătatea felinelor. Această variantă de hrană este special formulată pentru a asigura o nutriție echilibrată și completă, contribuind la menținerea sănătății și vitalității pisicilor.

Această formulă conține ingrediente de calitate, cu accent pe pește, oferind pisicilor o sursă de proteine esențiale pentru susținerea masei musculare și pentru mentinerea unei stări generale de bunăstare. Proteinele din pește sunt bogate în aminoacizi și acizi grași omega-3, care pot avea beneficii pentru sănătatea pielii, blănii și a sistemului cardiovascular al pisicilor.

Hrana Top Cat FishPremium conține, de asemenea, ingrediente care susțin sănătatea tractului urinar, ceea ce este deosebit de important pentru pisicile sterilizate, care pot avea un risc crescut de probleme urinare. Aceasta oferă un echilibru adecvat de nutrienți pentru a promova sănătatea rinichilor și a sistemului urinar.

Textura și dimensiunea crochetei sunt adaptate pentru a se potrivi gurii și preferințelor pisicilor adulte și sterilizate. Acest lucru poate promova mestecarea adecvată și poate contribui la igiena orală.

Ambalajul de 3 kg este potrivit pentru proprietarii de pisici care preferă porții mai mici sau pentru a testa reacția pisicii la această hrană.

Deși această hrană este formulată pentru pisici adulte și sterilizate, este întotdeauna recomandat să consultați medicul veterinar înainte de a schimba dieta pisicii dvs., pentru a vă asigura că hrana este potrivită pentru nevoile și starea de sănătate a ei, și pentru a primi recomandări personalizate privind nutriția și hranirea adecvată.

Compoziţie

Carne deshidratata (somon min. 16%), porumb, orez, derivate din grau, uleiuri si grasimi, somon deshidratat 3%, pulpa de sfecla, FOS, drojdie de bere, ulei de somon, taurina, vitamine.

Proteine brute30%
Umiditate6%
Cenusa8%
Uleiuri și grăsimi14%
Fibră brută5%
Fotbal0,8%
Fosfor0,65%

Iată un ghid de bază pentru hranirea pisicilor adulte și sterilizate cu Top Cat Fish SuperPremium hrana uscată pentru pisici cu un ambalaj de 3 kg:

Cunoașteți-nevoile pisicii dvs.: Luați în considerare vârsta, greutatea, nivelul de activitate și starea de sănătate a pisicii. Acești factori vor influența cantitatea de hrană de care are nevoie.

Urmăriți instrucțiunile producătorului: Pe ambalajul Top Cat Fish SuperPremium, veți găsi recomandări cu privire la cantitatea de hrană în funcție de greutatea și starea sterilizării a pisicii. Acestea sunt doar orientative și pot fi ajustate în funcție de nevoile individuale ale pisicii.

Mese regulate: Împărțiți cantitatea zilnică de hrană în cel puțin două mese pe zi. Acest lucru poate ajuta la menținerea nivelurilor constante de energie și la promovarea unei digestii sănătoase.

Monitorizați greutatea: Pisicile sterilizate pot avea tendința de a câștiga în greutate. Urmăriți greutatea și starea de corp a pisicii și ajustați cantitatea de hrană în consecință.

Asigurați apă proaspătă: Pisica ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă curată și proaspătă. Asigurați-vă că are mereu apă la dispoziție.

Introduceți tranzițional hrana nouă: Dacă schimbați hrana actuală a pisicii cu Top Cat Fish SuperPremium, faceți-o treptat pe parcursul a câtorva zile pentru a evita tulburările digestive.

Observați reacțiile: Supravegheați cum răspunde pisica la noua hrană. Dacă observați reacții adverse, cum ar fi probleme digestive sau schimbări neobișnuite în comportament, consultați medicul veterinar.

Consultați medicul veterinar: Înainte de a face schimbări majore în dieta pisicii dvs., mai ales dacă aceasta este sterilizată, consultați medicul veterinar. Ei vă pot oferi sfaturi personalizate în funcție de nevoile specifice ale pisicii dvs.

Rețineți că acest ghid este o orientare generală. Fiecare pisică este unică, iar nevoile sale pot varia. Adaptarea hranei în funcție de evoluția pisicii dvs. și consultarea cu un medic veterinar sunt esențiale pentru asigurarea unei nutriții adecvate și a sănătății generale a ei.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!