Top Cat Meat Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 20 kg

TOP

Top Cat Meat Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 20 kg

209.99 RON
Cod articol ZA-1620
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Top Cat Meat Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 20 kg Top Cat Meat Premium este o hrană de înaltă calitate destinată pisicilor adulte și sterilizate, cunoscută pentru ingredientele sale premium și beneficiile pentru sănătatea felinelor. Această variantă de hrană este special formulată pentru a asigura o nutriție echilibrată și completă, menținându-le pe pisici sănătoase și în formă optimă. Această formulă conține carne de înaltă calitate, oferind pisicilor o sursă...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Top Cat Meat Hrana Premium pisici adulte si sterilizate 20 kg

Top Cat Meat Premium este o hrană de înaltă calitate destinată pisicilor adulte și sterilizate, cunoscută pentru ingredientele sale premium și beneficiile pentru sănătatea felinelor. Această variantă de hrană este special formulată pentru a asigura o nutriție echilibrată și completă, menținându-le pe pisici sănătoase și în formă optimă.

Această formulă conține carne de înaltă calitate, oferind pisicilor o sursă de proteine esențiale pentru susținerea masei musculare și pentru menținerea unei stări generale de bunăstare. Proteinele sunt esențiale în dieta pisicilor, asigurându-se că acestea primesc toți nutrienții necesari pentru o sănătate optimă.

Hrana Top Cat Meat Super Premium conține, de asemenea, ingrediente care susțin sănătatea tractului urinar, în special pentru pisicile sterilizate, care pot fi mai susceptibile la probleme urinare. Aceasta oferă un echilibru adecvat de nutrienți pentru a promova sănătatea rinichilor și a sistemului urinar.

Textura și dimensiunea crochetei sunt adaptate pentru a se potrivi gurii și preferințelor pisicilor adulte și sterilizate. Acest aspect poate promova mestecarea adecvată și încuraja o igienă orală sănătoasă.

Ambalajul generos de 20 kg este potrivit pentru proprietarii de pisici multiple sau pentru a economisi în ceea ce privește achizițiile repetate de hrană.

Deși această hrană este creată pentru pisici adulte și sterilizate, este întotdeauna recomandat să consultați medicul veterinar înainte de a schimba dieta pisicii dvs., pentru a vă asigura că hrana este potrivită pentru nevoile și starea de sănătate a ei, și pentru a primi recomandări personalizate privind nutriția și hranirea adecvată.

Hrana conceputa pentru a fi folosita de pisicile de intretinere de toate rasele. Aromă Roast Beef.

Un produs cu o valoare nutritivă ridicată, capabil să ofere o dietă completă și echilibrată datorită aportului optim de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale utile pentru întreținerea și bunăstarea pisicii tale.

Compoziţie

Carne deshidratata (pui min. 60%), porumb, orez, derivate din grau, uleiuri si grasimi, pulpa de sfecla, FOS, drojdie de bere, ulei de somon, taurina, vitamine.

Proteine brute30%
Umiditate6%
Cenusa8%
Uleiuri și grăsimi14%
Fibră brută5%
Fotbal0,8%
Fosfor0,65
Iată un ghid de bază pentru hranirea pisicilor adulte și sterilizate cu Top Cat Meat Super Premium hrana uscată pentru pisici cu un ambalaj de 20 kg:

Cunoașteți-nevoile pisicii dvs.: Luați în considerare vârsta, greutatea, nivelul de activitate și starea de sănătate a pisicii. Acești factori vor influența câtă hrană are nevoie.

Urmăriți instrucțiunile producătorului: Pe ambalajul Top Cat Meat Super Premium, veți găsi recomandări cu privire la cantitatea de hrană în funcție de greutatea și starea sterilizării a pisicii. Acestea sunt doar orientative și pot fi ajustate în funcție de nevoile individuale ale pisicii.

Mese regulate: Împărțiți cantitatea zilnică de hrană în cel puțin două mese pe zi. Acest lucru poate ajuta la menținerea nivelurilor constante de energie și la promovarea unei digestii sănătoase.

Monitorizați greutatea: Pisicile sterilizate pot avea tendința de a câștiga în greutate. Urmăriți greutatea și starea de corp a pisicii și ajustați cantitatea de hrană în consecință.

Asigurați apă proaspătă: Pisica ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă curată și proaspătă. Asigurați-vă că are mereu apă la dispoziție.

Introduceți tranzițional hrana nouă: Dacă schimbați hrana actuală a pisicii cu Top Cat Meat Super Premium, faceți-o treptat pe parcursul a câtorva zile pentru a evita tulburările digestive.

Observați reacțiile: Supravegheați cum răspunde pisica la noua hrană. Dacă observați reacții adverse, cum ar fi probleme digestive sau schimbări neobișnuite în comportament, consultați medicul veterinar.

Consultați medicul veterinar: Înainte de a face schimbări majore în dieta pisicii dvs., mai ales dacă aceasta este sterilizată, consultați medicul veterinar. Ei vă pot oferi sfaturi personalizate în funcție de nevoile specifice ale pisicii dvs.

Rețineți că acest ghid este o orientare generală. Fiecare pisică este unică, iar nevoile sale pot varia. Adaptarea hranei în funcție de evoluția pisicii dvs. și consultarea cu un medic veterinar sunt esențiale pentru asigurarea unei nutriții adecvate și a sănătății generale a ei.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!