Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice 150g

Trixie

Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice 150g

17.99 RON
Cod articol ZA-1549
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
Sare pentru naparlire pasari exotice  Trixie 150g Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice este un supliment nutritiv special conceput pentru a sprijini păsările exotice în timpul procesului de naparlire. Această sare este o sursă bogată de minerale esențiale, contribuind la menținerea sănătății și aspectului general al penajului păsărilor în perioada de naparlire. Formula sa unică este adaptată nevoilor specifice ale păsărilor exotice, asigurând un penaj sănătos și strălucitor. Principalele caracteristici...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Sare pentru naparlire pasari exotice  Trixie 150g

Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice este un supliment nutritiv special conceput pentru a sprijini păsările exotice în timpul procesului de naparlire. Această sare este o sursă bogată de minerale esențiale, contribuind la menținerea sănătății și aspectului general al penajului păsărilor în perioada de naparlire. Formula sa unică este adaptată nevoilor specifice ale păsărilor exotice, asigurând un penaj sănătos și strălucitor.

Principalele caracteristici ale Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice, 150g, sunt:

  1. Conținut bogat de minerale: Această sare furnizează o gamă diversă de minerale esențiale, inclusiv calciu, fosfor, potasiu și altele, care sunt necesare pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă a penajului păsărilor exotice.

  2. Susține procesul de naparlire: Sarea ajută la menținerea echilibrului mineral al organismului în timpul naparlirii, perioadă în care păsările își înlocuiesc penajul vechi cu unul nou.

  3. Îmbunătățește strălucirea penajului: Prin asigurarea unui aport adecvat de minerale esențiale, Trixie Sare contribuie la obținerea unui penaj sănătos, strălucitor și plin de vitalitate.

  4. Ușor de administrat: Sarea este prezentată sub formă de cristale fine, fiind ușor de oferit păsărilor exotice. Se poate amesteca în hrana obișnuită sau se poate plasa într-un recipient separat.

  5. Contribuie la sănătatea generală: Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice susține nu doar starea de sănătate a penajului, ci și funcționarea optimă a sistemului osos și a altor procese metabolice importante.

Beneficii pentru păsări:

  • Asigură un penaj sănătos și strălucitor în timpul perioadei de naparlire.
  • Contribuie la menținerea unui echilibru mineral adecvat în organismul păsărilor exotice.
  • Sprijină sănătatea generală și starea de bine a păsărilor, asigurându-le un aspect atrăgător și sănătos.

Mod de administrare:

  • Oferiți Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice, 150g, într-un recipient separat sau amestecată în hrana obișnuită a păsărilor, în cantitate adecvată. Asigurați-vă că păsările au întotdeauna acces la apă proaspătă pentru a se hidrata corespunzător.

  • Respecțați dozajul recomandat de producător și urmați instrucțiunile de pe ambalajul produsului.

În perioada de naparlire a păsărilor exotice, Trixie Sare este un supliment nutritiv valoros, care va contribui la menținerea unei stări de sănătate și frumusețe a penajului lor. Pentru orice îngrijorări legate de sănătatea păsărilor dvs., consultați un medic veterinar specializat în păsări exotice pentru evaluare și sfaturi suplimentare.

Sarea pentru pasari este un supliment mineral, pentru perioada schimbarii penajului
Ajuta la bunastarea generala a pasarilor de colivie, stimuleaza un penaj viguros, este recomandat folosirea in timpul de reproducere si de crestere.

Ghid de hrănire pentru Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice, 150g:

Cantitatea zilnică:

În perioada de naparlire, oferiți păsărilor exotice Trixie Sare în cantitatea recomandată de producător, care de obicei este menționată pe ambalajul produsului. Asigurați-vă că doza este adecvată pentru numărul de păsări pe care le aveți.
Perioada de administrare:

Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice trebuie oferită păsărilor în timpul perioadei de naparlire, când acestea își înlocuiesc penajul vechi cu unul nou. Perioada de naparlire poate varia în funcție de specia și vârsta păsărilor, dar de obicei, acest proces poate dura câteva săptămâni sau chiar luni.
Modul de administrare:

Sarea este prezentată sub formă de cristale fine. O puteți amesteca direct în hrana obișnuită a păsărilor exotice sau o puteți pune într-un recipient separat și plasat în cușcă sau volieră, astfel încât păsările să aibă acces liber la ea.
Asigurați apă proaspătă:

În timpul administrării suplimentului de sare, asigurați-vă că păsările au întotdeauna acces la apă proaspătă și curată pentru a se hidrata corespunzător. Sarea poate crește nevoia de apă a păsărilor, așa că este important să aibă acces la apă în cantitate suficientă.
Monitorizați consumul:

Fiți atenți la cantitatea de sare consumată de păsări. Dacă observați că păsările au un consum excesiv sau scăzut de sare, ajustați cantitatea în funcție de nevoile individuale ale fiecărei păsări.
Înlocuirea regulată:

Asigurați-vă că Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice este înlocuită la intervale regulate, astfel încât să fie întotdeauna proaspătă și să aibă calitatea și eficacitatea maximă.
Consultați un specialist:

Dacă aveți orice întrebări sau îngrijorări legate de hrănirea cu Trixie Sare pentru naparlire pasari exotice, consultați un medic veterinar specializat în păsări exotice pentru sfaturi suplimentare și informații personalizate.
Respectarea acestui ghid de hrănire va contribui la asigurarea unei alimentații corespunzătoare și sănătoase în timpul perioadei de naparlire a păsărilor exotice, contribuind la menținerea unui penaj sănătos și strălucitor și la sănătatea generală a acestora.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare