Vita Plus Multivitamine pentru broaste testoase 30 ml

Promedivet

Vita Plus Multivitamine pentru broaste testoase 30 ml

15.99 RON
Cod articol ZA-1627
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Vita Plus Multivitamine pentru broaste testoase 30 ml Vita Plus Multivitamine pentru broaște țestoase este un supliment nutritiv special creat pentru a asigura nevoile de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea și bunăstarea broaștelor țestoase. Acest supliment vine sub formă de lichid și este ambalat în sticlă de 30 ml. Beneficiile și caracteristicile cheie ale Vita Plus Multivitamine pentru broaște țestoase includ: Amplă gamă de vitamine și minerale : Acest...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Vita Plus Multivitamine pentru broaste testoase 30 ml

Vita Plus Multivitamine pentru broaște țestoase este un supliment nutritiv special creat pentru a asigura nevoile de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea și bunăstarea broaștelor țestoase. Acest supliment vine sub formă de lichid și este ambalat în sticlă de 30 ml.

Beneficiile și caracteristicile cheie ale Vita Plus Multivitamine pentru broaște țestoase includ:

  1. Amplă gamă de vitamine și minerale: Acest supliment conține o varietate de vitamine esențiale precum vitamina A, vitamina D3 și vitamina E, care sunt importante pentru sănătatea ochilor, dezvoltarea osoasă și imunitatea. De asemenea, poate conține minerale precum calciu, fosfor și zinc, esențiale pentru oase puternice și funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar.

  2. Sprijin pentru creștere și dezvoltare: Vitaminele și mineralele incluse în acest supliment ajută la promovarea creșterii și dezvoltării sănătoase a broaștelor țestoase tinere. Ele contribuie la formarea oaselor și țesuturilor și la susținerea metabolismului adecvat.

  3. Imunitate și rezistență: Vitaminele și mineralele, în special vitamina C și zincul, pot contribui la întărirea sistemului imunitar al broaștelor țestoase, ajutându-le să facă față mai bine bolilor și infecțiilor.

  4. Ușor de administrat: Deoarece vine sub formă de lichid, suplimentul este ușor de administrat. Poate fi adăugat în hrana broaștelor sau amestecat cu apa din habitatul lor.

  5. Dozare corectă: Sticla de 30 ml poate conține suficientă cantitate de supliment pentru o perioadă de timp specifică, iar instrucțiunile de pe ambalaj ar trebui să indice doza corectă în funcție de dimensiunea și vârsta broaștelor.

  6. Suplimentare nutritivă: Acest supliment nu ar trebui să înlocuiască o dietă echilibrată și adecvată pentru broaștele țestoase. El ar trebui să fie utilizat ca o completare la hrana lor obișnuită pentru a asigura că primesc toate substanțele nutritive de care au nevoie.

  7. Consultare veterinară: Înainte de a introduce orice supliment în dieta broaștelor țestoase, este recomandat să consultați un medic veterinar specializat în animale exotice. Veterinarul poate oferi sfaturi cu privire la dozaj și adecvarea utilizării acestui supliment în funcție de nevoile specifice ale broaștelor dumneavoastră.

Este important să citiți și să respectați cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj și să consultați un profesionist înainte de a începe administrarea oricărui supliment pentru animalele dvs.


– conţine vitaminele A,D3 şi E necesare pentru dezvoltarea armonioasă a organismului
– recomandat în stări carenţiale, apatie, anorexie, afecţiuni oculare, deformări ale carapacei
– întăreşte rezistenţa organismului.
Ambalaj: flacon soluţie 30 ml.
PASTRARE:
La temperatura camerei (15-25 C˚). A nu se lasa la indemana copiilor.
VALABILITATE:
2 ani, pastrat in ambalajul original, in conditiile de pastrare prevazute.

Vita Plus Multivitamine pentru broaște țestoase, în recipient de 30 ml, este un supliment alimentar special conceput pentru a asigura necesarul de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea broaștelor țestoase. Iată un ghid de utilizare:

1. Dozare: Consultați medicul veterinar pentru a determina doza potrivită în funcție de specia și greutatea broaștei țestoase. Respectați cu strictețe doza recomandată și nu depășiți-o.

2. Administrare: Vita Plus Multivitamine poate fi administrat oral direct în gură, prin picurare pe alimentele preferate ale broaștei țestoase sau prin adăugarea în apa de băut. Asigurați-vă că broașta țestoasă consumă întreaga doză recomandată.

3. Frecvență: Administrarea suplimentului alimentar poate varia în funcție de nevoile individuale ale broaștei țestoase și de recomandările medicului veterinar. În general, se recomandă administrarea de 2-3 ori pe săptămână sau conform indicațiilor specifice de pe ambalaj.

4. Respectarea instrucțiunilor: Cititi cu atenție eticheta produsului, inclusiv instrucțiunile de utilizare și informațiile despre dozare și păstrare. Asigurați-vă că respectați toate indicațiile și avertizările de pe ambalaj pentru a obține rezultate optime și pentru a evita supradozajul.
foarte nutritiva pentru testoasele mele!
scris la 2023-01-05 14:27:42

Produse similare

toate varstele
13.99 lei
toate varstele
17.99 lei