Hrana completa,superpremium, pentru intretinerea cainilor mediumadulti, cu miel, Althea Masseria-14 Kg

Althea

Hrana completa,superpremium, pentru intretinerea cainilor mediumadulti, cu miel, Althea Masseria-14 Kg

249.99 RON
Cod articol ZA-1666
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana completa,superpremium, pentru intretinerea cainilor mediumadulti, cu miel, Althea Masseria-14 Kg        Althea Masseria-14 Kg este o h rana pentru caini adulti de talie medie/mari.
Mâncare preparată numai cu proteine animale de miel. Potrivita pentru câinii cu dificultăți de digestie sau intoleranțe alimentare. Soluția recomandată de Dagel pentru un câine sănătos, fericit și longeviv.
Sanatoasa,  gustoasa,  apetisanta ,  completa,  echilibrata și foarte digerabila,  bogat în antioxidanți naturali,...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana completa,superpremium, pentru intretinerea cainilor mediumadulti, cu miel, Althea Masseria-14 Kg

   

   Althea Masseria-14 Kg este o hrana pentru caini adulti de talie medie/mari.
Mâncare preparată numai cu proteine animale de miel. Potrivita pentru câinii cu dificultăți de digestie sau intoleranțe alimentare.

Soluția recomandată de Dagel pentru un câine sănătos, fericit și longeviv.


Sanatoasa,

 gustoasa,

 apetisanta,

 completa,

 echilibrata și foarte digerabila,

 bogat în antioxidanți naturali,

 fara coloranti artificiali si conservanti,

 Fabricat 100% în Puglia,

 Monoproteină de miel 

    Compoziţie:
Carne de miel deshidratată 30%, orez, porumb, derivate din grâu, grăsime animală, linte, pulpă de sfeclă, drojdie de bere, ulei de somon, extract de yucca, extract de cicoare, mere deshidratate, morcovi deshidratați, ulei de măsline, roșii deshidratate, Althea officinalis, Cynara scolimus hayek, Rosmarinus officinalis, Origanum vulgare, Salvia officinalis, pudră de usturoi, Equisetum arvense.

   Continut analitic:


Proteine brute 24%

 Umiditate 10%

 Cenusa 6%

 Uleiuri și grăsimi 12%

 Fibră brută 3%

 Calciu 1,1%

 Fosfor

Hrana completă, superpremium, pentru întreținerea câinilor adulți de talie medie, cu miel, Althea Masseria-14 kg, este o opțiune de înaltă calitate concepută pentru a asigura nutriția echilibrată și sănătatea optimă a câinilor de talie medie. Această formulă specială oferă un amestec bogat în proteine de calitate și ingrediente esențiale, subliniind angajamentul pentru bunăstarea și vitalitatea animalelor de companie.

Caracteristicile acestei hrane includ:

  1. Miel de calitate superioară: Ingredientul principal, mielul, furnizează proteine de înaltă calitate și un gust delicios care va fi pe placul câinilor tăi.

  2. 14 kg: Ambalată într-un sac de 14 kg, hrana Althea Masseria oferă o aprovizionare generoasă, ideală pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinilor adulți de talie medie pe o perioadă mai lungă.

  3. Superpremium: Această hrană utilizează ingrediente de înaltă calitate, cu o absorbție optimă a nutrienților. Nu conține adaosuri inutile sau umpluturi, fiind concepută pentru a furniza nutrienții esențiali de care câinele tău are nevoie.

  4. Proteine de calitate: Hrana este bogată în proteine de calitate, esențiale pentru susținerea sănătății musculare și a nivelului de energie al câinelui tău activ.

  5. Nutriție echilibrată: Formula hranei furnizează toate nutrienții esențiali, vitaminele și mineralele necesare pentru a susține sănătatea generală a câinelui tău de talie medie.

  6. Sănătoasă pentru sistemul digestiv: Această hrană este formulată pentru a promova o digestie sănătoasă și o absorbție optimă a nutrienților, contribuind astfel la bunăstarea generală a câinelui tău.

  7. Fără adaosuri inutile: Althea Masseria nu conține adaosuri inutile, ci oferă câinelui tău exact ceea ce are nevoie pentru a trăi o viață sănătoasă și activă.

Hrana completă, superpremium, pentru întreținerea câinilor adulți de talie medie, cu miel, Althea Masseria-14 kg, este concepută pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinilor de talie medie și pentru a contribui la menținerea lor într-o stare optimă de sănătate și vitalitate. Oferind o hrană de calitate superioară, vei contribui la bunăstarea generală a companionului tău canin.

 

Iată un ghid de hranire pentru Hrana completă, superpremium, pentru întreținerea câinilor adulți de talie medie, cu miel, Althea Masseria-14 kg, pentru a asigura o alimentație sănătoasă și echilibrată:

1. Consultă medicul veterinar: Începe prin a discuta cu medicul veterinar pentru a determina necesitățile nutriționale specifice ale câinelui tău. Medicul veterinar va oferi recomandări cu privire la cantitatea de hrană și alte aspecte legate de dietă.

2. Cantitatea de hrană: Pe ambalajul hranei Althea Masseria-14 kg găsești recomandări generale privind cantitatea zilnică de hrănire. Însă, cantitatea exactă depinde de vârsta, greutatea, nivelul de activitate și alte caracteristici individuale ale câinelui. Măsoară cu atenție porțiile pentru a preveni subnutriția sau supranutriția.

3. Program de hrănire regulat: Stabilește un program de hrănire regulat, de preferat de două ori pe zi. Un program regulat ajută la menținerea unor obiceiuri digestive sănătoase.

4. Nu hrăni cu resturi de la masă: Evită să îi oferi câinelui resturi de la masă sau gustări între mese. Menține hrana lui echilibrată și specifică nevoilor sale nutriționale.

5. Monitorizează greutatea: Urmărește greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrană în funcție de schimbările observate. Menținerea unei greutăți sănătoase este crucială pentru sănătatea generală a câinelui.

6. Apă proaspătă: Asigură-te că câinele are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Hidratarea adecvată susține sănătatea renală și ajută la digestia hranei uscate.

7. Exerciții fizice regulate: Împreună cu o alimentație adecvată, exercițiile fizice regulate sunt esențiale pentru menținerea sănătății generale. Plimbările zilnice și jocurile active contribuie la un stil de viață activ.

8. Vizite regulate la medicul veterinar: Programați vizite periodice la medicul veterinar pentru a evalua sănătatea generală a câinelui și a ajusta planul de alimentație, dacă este necesar.

Hrana completă, superpremium, pentru întreținerea câinilor adulți de talie medie, cu miel, Althea Masseria-14 kg, este concepută pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor de talie medie. Respectând acest ghid și ajustând dieta în funcție de nevoile individuale ale câinelui tău, vei contribui la menținerea sănătății și vitalității acestuia.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!